Контакти

Избери своя персонален кредитен експерт, с който най-лесно ще разрешиш финансовите си проблеми.

0898 489 657

Пон-Пет: 09:00-18:00

info@creditsofia.com

Пишете ни.

Свържете се с нас

Често задавани въпроси

Процесът по кандидастване е бърз и лесен. Вариантите са два:
1. Обадете се на 0898 489 657, за  да подадете Вашето искане за кредит веднага;
2. Попълнете контактната форма на страницата и я изпратете.
След това ще получите обаждане от нашия екип, за да уточните всички въпроси, свързани с кредита. Междувременно ви съветваме да подготвите личната си карта и да отговаряте на повикванията. Операторите ни ще направят три опита да се свържат с Вас на посочения телефон. Ако не успеят да установят контакт в рамките на три прозвънявания заявката Ви ще бъде анулирана. При подаване на повече от две заявки в рамките на два месеца, при което не успеем да се свържем с Вас на посочения телефон за връзка, последващи такива ще бъдат анулирани автоматично и няма да бъдат обработвани през следващите шест месеца. Ще бъдете информирани за това с писмо на посочената от Вас електронна поща. Уверете се, че предоставените от Вас телефон и email за връзка са коректни и актуални.

За да кандидатствате за кредит с наша помощ, е необходимо да сте български гражданин с постоянно местожителство в България, да имате валиден документ за самоличност. За нас е важно да имате редовен и доказуем доход, да плащате осигуровките и данъците си в България.

Нашите условия са прозрачни и ясни. В резултат на направения от наш експерт кредитен анализ, ще получите оферта с условия по кредит, които е възможно да претърпят корекция, ако сте предоставили некоректна информация относно Вашите кредити, тяхното обслужване, Вашите доходи и друга информация, която оказва влияние върху кредитната Ви оценка. Възможно е да ползвате допълнителни услуги по Вашия кредит, за цената на които ще Ви информираме при подаване на искането за заем.

Месечните вноски по кредита Ви могат да бъдат платени по банков път, на каса на Изипей или на Кешреминал. Подробна информация ще получите при подписване на Вашия договор за потребителски кредит от Вашия личен кредитен експерт.

Информация относно сумата за предсрочно погасяване може да получите в обслужващия Ви офис, след подаване на Заявление. За да бъде сумата коректна е необходимо заемът Ви да не бъде в просрочие към датата на поисканата от Вас справка. Стандартната процедура е лихвите по заема Ви да отпаднат за периода, в който не ползвате кредита (т.е. за бъдещ период). Подробна информация ще получите от Вашия личен кредитен експерт при подписване на Договора за потребителски кредит (ДПК). Условията за това са описани и в ДПК.

ГЛП на кредитите, които предлагаме е между 40.50% и 41%, а ГПР е от 48.93% до 49.93%. Предлагаме атрактивни допълнителни услуги, които да улеснят одобрението, усвояването и обслужването на Вашия кредит. Кредитните ни консултанти изготвят индивидуални предложения за всеки клиент в зависимост от неговите изисквания и нужди, както и условията на които отговаря той. Не се колебайте да се свържете с нас.